Hi everyone! We're hard at work trying to keep our community clean, so if you see any spam, please report it here and we'll review ASAP!  Thanks a million!
3,109 Users Online
  • 640,129,772 Downloads
  • 1,696,349 Wallpapers
  • 1,565,068 Members
  • 12,971,712 Votes
  • 5,965,287 Favorites

csy6
Login to Become a Fan
 
ProfileWallpapers (0)Favorites (0)Journal (0)DiscussionContact Member
Member Information
Full Name:csy6 csy6
Last Login:9/4/18
Join Date:9/3/18
Profile Views:316
Personal Information
csy6 has not filled out any personal information.
csy6 is a fan of...
csy6 is not a fan of any other members yet.
Fans of csy6
No other members have become a fan of csy6 yet.
Profile Comments
Please join for free or login to post comments.
csy6Posted by csy6   9/3/18 at 6:56am
Dit jaar combineert Koop Air Max verkoop twee vlaggenschipparen in 1996, Nike Air Money en Nike Air More Uptempo, Nike Air More Money! We spelen een rol van Dr. Frankenstein.

Een jaar dat de opkomst van veel iconische sneakers uit de jaren 90 laat zien, zoals Air Jordan XI, Nike Air Shake Ndestrukt, Nike Air Money,korting Air Max 2019 More Uptempo. In het begin, als je het goed onthoudt, legde Leggy Miller de geschiedenis van Ray Allen of NBA in een 3-punts schietspel met de voormalige Pacers en de 2e plaats!

Basketbal gevormd vergelijkbaar met slippers. Voorbijgangers worden niet traditioneel in de top ge´ntegreerd, maar aan beide zijden. Alles is bevestigd aan het bovenste paneel met het label "Nike Air". Aan de zijkant van de zool was de zak van Air Max zichtbaar op de rug, die op dat moment bijna de standaard was.

Aan de Chicago kant, Scottie Pippen was tevreden met de stier en won de nieuwe NBA-ring en triomf. Het seizoen dat de aankomst van Uptempo registreerde, wat een informele handtekening is van Nike Air More Pap. Paren die niet veel worden gepresenteerd, zullen de hele generatie vastleggen.

Verrassend tijdens de presentatie werd dit Air More Uptempo niet alleen ge´nspireerd door de graffiti die we in de trein vonden, maar ook door de popcultuurcultuur. Aan beide kanten zijn er meestal schoenen gemarkeerd met "Air". Silhouet heeft de definitie van basketbalschoenen veranderd!

Twee paren na meer dan 20 jaar zullen deelnemen om Nike Air meer geld te vormen! Bellen kunnen van hiel tot teen worden gezien. De mand bezet het enige deel van More Uptempo en de bovenkant van Air Money met tabbladen die de inscriptie van luchtgeld tonen.


Omdat ik weet dat er twee reeksen tabbladen beschikbaar zijn, zoals geen registratie, is een rustigere uitdrukking mogelijk. Het $ -teken voor hem maakt deze sneaker af en wordt in de hiel geplaatst.


Vorig jaar kreeg ik de speciale editie van Deuse & Mero van Visarand. "Get Money" "Mero" of "Desus" wordt weergegeven als de kleur hoofdzakelijk zwart is en het vervangbare bovenpaneel overblijft.

In Frankrijk, vooral Basket 4 Ballers, arriveerde dit Air More Money eind februari in de kleur "White Red" gemaakt met Vamp en combineert mesh en soepel leer. Een voornamelijk wit paar met rode details om het contrast naar voren te brengen.

more link
Recently Uploaded Wallpapers

csy6 has not uploaded any wallpapers yet.

Recently Favorited Wallpapers

csy6 has not favorited any wallpapers yet.

Member Groups Help
Recent Activity
csy6 has commented on the profile of csy6:
Dit jaar combineert Koop Air Max verkoop twee vlaggenschipparen in 1996, Nike Air Money en Nike Air More Uptempo, Nike Air More Money! We spelen een rol van Dr. Frankenstein.Een jaar dat de opkomst van veel iconische sneakers uit de jaren 90 laat zien, zoals Air Jordan XI, Nike Air Shake Ndestrukt, Nike Air Money,korting Air Max 2019 More Uptempo. In het begin, als je het goed onthoudt, legde Leggy Miller de geschiedenis van Ray Allen of NBA in een 3-punts schietspel met de voormalige Pacers en de 2e plaats!Basketbal gevormd vergelijkbaar met slippers. Voorbijgangers worden niet traditioneel in de top ge´ntegreerd, maar aan beide zijden. Alles is bevestigd aan het bovenste paneel met het label "Nike Air". Aan de zijkant van de zool was de zak van Air Max zichtbaar op de rug, die op dat moment bijna de standaard was.Aan de Chicago kant, Scottie Pippen was tevreden met de stier en won de nieuwe NBA-ring en triomf. Het seizoen dat de aankomst van Uptempo registreerde, wat een informele handtekening is van Nike Air More Pap. Paren die niet veel worden gepresenteerd, zullen de hele generatie vastleggen.Verrassend tijdens de presentatie werd dit Air More Uptempo niet alleen ge´nspireerd door de graffiti die we in de trein vonden, maar ook door de popcultuurcultuur. Aan beide kanten zijn er meestal schoenen gemarkeerd met "Air". Silhouet heeft de definitie van basketbalschoenen veranderd!Twee paren na meer dan 20 jaar zullen deelnemen om Nike Air meer geld te vormen! Bellen kunnen van hiel tot teen worden gezien. De mand bezet het enige deel van More Uptempo en de bovenkant van Air Money met tabbladen die de inscriptie van luchtgeld tonen.Omdat ik weet dat er twee reeksen tabbladen beschikbaar zijn, zoals geen registratie, is een rustigere uitdrukking mogelijk. Het $ -teken voor hem maakt deze sneaker af en wordt in de hiel geplaatst.Vorig jaar kreeg ik de speciale editie van Deuse & Mero van Visarand. "Get Money" "Mero" of "Desus" wordt weergegeven als de kleur hoofdzakelijk zwart is en het vervangbare bovenpaneel overblijft.In Frankrijk, vooral Basket 4 Ballers, arriveerde dit Air More Money eind februari in de kleur "White Red" gemaakt met Vamp en combineert mesh en soepel leer. Een voornamelijk wit paar met rode details om het contrast naar voren te brengen.more link
9/3/18 at 6:56am
Recently Spotted Members

No members found. Be the first!