Hi everyone! We're hard at work trying to keep our community clean, so if you see any spam, please report it here and we'll review ASAP!  Thanks a million!
8,819 Users Online
  • 640,129,772 Downloads
  • 1,696,349 Wallpapers
  • 1,565,068 Members
  • 12,971,712 Votes
  • 5,965,287 Favorites

hx201314
Login to Become a Fan
 
ProfileWallpapers (0)Favorites (0)Journal (63)DiscussionContact Member
Journal for hx201314Journal for hx201314
Jul
18
Happy
Manchester United dresi Potem ko se je Jadon Sancho vrnil v Manchester iz Dortmunda, kjer je bil posojen zadnjo polovico sezone, so vsi pravzaprav pričakovali kratkotrajno bivanje v tretjem največjem angleškem mestu. Zadnje, kar se je pričakovalo, je bilo, da bo 24-letni krilni igralec ostal v Manchester Unitedu.Toda to naj bi se zgodilo zdaj. Sancho že spet trenira z ekipo. Kot je pojasnil trener Erik ten Hag, ki so mu v začetku julija kljub ostrim kritikam podaljšali pogodbo do leta 2026, je med njim in Sanchom prišlo do pogovora. "Potegnili smo črto v pesek in šli bomo naprej ter gledali naprej," je pojasnil Nizozemec. Izjava 54-letnika je precej presenetljiva, potem ko se je zdelo, da odnos med njim in Sanchom ne deluje več.

Septembra 2023 so angleškega reprezentanta izključili iz moštva, ker je po besedah ​​Ten Haga pokazal slabe treninge. Po trenerjevih javnih izjavah je Sancho počil ovratnik. �Ne bom dovolil, da bi ljudje o meni govorili stvari, ki so popolnoma neresnične. Ta teden mi je šlo zelo dobro na treningu,� je zapisal na X v objavi, ki je bila pozneje izbrisana. Ten Haga je tudi obtožil, da je iz njega naredil grešnega kozla.Zaradi tega Sancha ni bilo več v ekipi, trenirati je moral ločeno od prve ekipe in ni smel več niti jesti v profesionalni menzi. Tudi srečanje med trenerjem in igralcem takrat ni moglo razrešiti nesoglasij – še posebej zato, ker se Sancho ni hotel opravičiti. Zato je moral pozimi zapustiti klub.

Trener ten Hag ni komentiral, ali ga je Sancho prosil odpuščanja. Znova je le poudaril, da sta pod to zadevo potegnila črto. Pojasnil je tudi: "Manchester United potrebuje dobre igralce in Jadon je dober igralec."Toda Sancho tega v dveh letih in pol pri Rdečih hudičih ni mogel pokazati prav pogosto. Čeprav je večkrat pokazal prebliske svojega potenciala, ni vedno deloval na najvišji ravni. Pri BVB, kjer je med letoma 2017 in 2021 dozorel v zvezdnika, si je lahko povrnil samozavest in morda nov zagon.

Čeprav rezultatske vrednosti (trije goli in asistence na 21 tekmah) ne skočijo v oči, je Sancho v Dortmundu po kratkih težavah z zobmi pokazal, kaj ga dela tako močnega: hitrost, moč v situacijah 1 na 1 in podaje. moč in ciljna nevarnost. Zlasti na prvi polfinalni tekmi Lige prvakov proti Paris Saint-Germainu je bil Sancho izjemen, vrtel se je v napadu in uspešno izvedel dvanajst driblingov – nekaj, kar ni uspelo nikomur v polfinalu vrhunskega razreda od Lionela Messija leta 2008. .

Sancho se je vrnil na svoje staro delovno mesto – Nico Williams dresi in tam bi rad ostal. Za to naj bi se bil pripravljen odpovedati svoji plači. V Manchester Unitedu bo do leta 2026 zaslužil več kot 15 milijonov evrov letno. Tudi Dortmund bi rad obdržal Sancha, a se je zahtevana prestopna vsota, po govoricah skoraj 50 milijonov evrov, izkazala za previsoko za bundesligaša. Zato se je BVB vzdržal podpisa s 24-letnikom.

Pri Juventusu iz Torina so stvari drugačne. Še pred nekaj dnevi se je govorilo, da bi italijanski rekorderji želeli podpisati Sancha. Veliko je kazalo, da bo do spremembe prišlo kmalu. Po razpravi med Ten Hagom in Sanchom Londončanov odhod ni izključen, še posebej, ker je na krilih velika konkurenca z igralci, kot so Marcus Rashford, Alejandro Garnacho in Antony. Toda po njuni spravi se zdi, da želita sprta poskusiti znova.
Times Viewed: 5Bookmark and Share
0 responses have been posted to this journal entry. Post Your Response!
Advertisement
Previous Journal Entry
Next Journal Entry

Recently Spotted Members


No members found. Be the first.