Hi everyone! We're hard at work trying to keep our community clean, so if you see any spam, please report it here and we'll review ASAP!  Thanks a million!
8,819 Users Online
  • 640,129,772 Downloads
  • 1,696,349 Wallpapers
  • 1,565,068 Members
  • 12,971,712 Votes
  • 5,965,287 Favorites

hx201314
Login to Become a Fan
 
ProfileWallpapers (0)Favorites (0)Journal (63)DiscussionContact Member
Journal for hx201314Journal for hx201314
Jul
25
Happy
Manj kot en mesec nas loči od vrnitve velikih evropskih nogometnih lig, Lamine Yamal dresi saj se velika peterica Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga in Ligue 1 že vračajo. Po napornem poletju UEFA Euro 2024, Copa America in zdaj olimpijskih iger, so najboljša nogometna tekmovanja na celini padla z radarja, dokler ni prestopni rok pred kratkim zaživel. Zdaj pa je glavno vprašanje navijačev zunaj novic o trgovanju z igralci, ko se Anglija, Španija, Italija, Nemčija in Francija vračajo v akcijo.

La Liga

Prva bo na vrsti španska liga, saj se La Liga vrača v četrtek, 15. avgusta, z Athletic Clubom proti Getafeju ob 13. uri. ET in Real Betis proti Gironi ob 15.30. ET. En dan pred takimi, kot je Premier League, bodo glavne tekme Španije čez vikend neizogibno vključevale Valencio proti Barceloni in Mallorco proti Real Madridu, ko bodo Los Blancosi začeli življenje z novim podpisom Kyliana Mbappeja, a se bodo tudi lotili obrambe naslova.

Otvoritev La Lige: četrtek, 15. avgust -- Athletic Club proti Getafeju ob 13. uri. ET

Prva liga

En dan kasneje se naslov angleškega prvaka znova igra z Manchester Unitedom proti Fulhamu v petek, 16. avgusta, ob 15. uri. ET vrača sezono EPL. Velika tekma tega vikenda je verjetno Chelsea proti prvaku Manchester Cityju, saj želi ekipa Pepa Guardiole začeti obrambo svoje krone proti ekipi Blues, ki jo zdaj vodi Enzo Maresca, potem ko je Leicester City v prvem poskusu popeljal nazaj v Premier League.

Uvodna tekma EPL: petek, 16. avgust -- Manchester United proti Fulhamu ob 15. uri. ET

Serie A

Kasneje isti konec tedna se glavni tekmovalni nogomet vrne v Italijo s Serie A, ki se vrača v soboto, 17. avgusta, s tekmama Genoa proti prvaku Interju in Parma proti Fiorentini ob 12.30. ET. Vse oči so morda uprte v bleščeče srečanje Juventusa proti Comu, saj bo ekipa z jezerskega jezera naredila svoj nestrpno pričakovan prvenec v italijanski vrhunski ligi s številnimi prepoznavnimi imeni, ki so zdaj povezana z njihovim ambicioznim projektom.

Calcio uvod: sobota, 17. avgust -- Genoa proti Interju ob 12.30. ET

Ligue 1

Čeprav datum začetka še ni določen, se bo Francija ta konec tedna vrnila tudi v novo podobo Ligue 1, Otroški Nogometni dresi čeprav kriza s televizijskimi pravicami pomeni, da so tekme le okvirno na sporedu za vikend v nedeljo, 18. avgusta -- za zdaj. Pričakuje se, da bo tekma v petek 16., ko bodo znane podrobnosti novega televizijskega posla, a prvak Paris Saint-Germain začne v gosteh pri Le Havru, saj možje Luisa Enriqueja začnejo življenje po Mbappeju. Veseliti se je treba še tekmi Monaco proti Saint-Etiennu in Rennes proti Lyonu, saj sta obe na uvodnem seznamu.

Odprtje Ligue 1: še ni znano

Bundesliga

Nemški nogomet se bo začel en teden pozneje kot vsi ostali zaradi superpokala DFL med Bayer Leverkusen in VfB Stuttgart ter DFB Pokal, medtem ko se vsi ostali vračajo v svoje lige, se bo konec tedna v petek, 23. avgusta, začel z Borussio Monchengladbach proti Borussii Monchengladbach. . prvaki Leverkusen ob 14.30. ET. Uvodni vikend čakata tudi tekmi Borussia Dortmund proti Eintracht Frankfurtu in Wolfsburg proti Bayernu iz M�nchna. Vendar pa bodo vsa velika imena dejansko nastopila isti konec tedna kot vsi ostali, saj Pokal zahteva, da vsi klubi začnejo na istem mestu – Leverkusen, Bayern, Borussia Dortmund in RB Leipzig imajo napovedane tekme, tudi če možje Xabija Alonsa lahko svojo odigrajo šele konec meseca.

Otvoritev Bundeslige: petek, 23. avgust -- Borussia Monchengladbach proti Leverkusnu ob 14.30. ET
Times Viewed: 6Bookmark and Share
0 responses have been posted to this journal entry. Post Your Response!
Advertisement
Previous Journal Entry
Next Journal Entry

Recently Spotted Members


No members found. Be the first.