Journal for hx201314Journal for hx201314
Jan
4
Happy
Den 19. runden av La Liga var et Billige Fotballdrakter 2024 fokuskamp. Nr. 2 Girona er vert for nr. 3 Atletico Madrid. I denne kampanjen scoret den spanske spiss Morata et hattrick med 4 skudd og 3 m�l, men det var fortsatt vanskelig � lede Atletico Madrid til seier fordi Girona, som spilte hjemme, viste en sterkere offensiv kraft. De scoret 4 m�l p� rad og endte opp med � vinne 4-3 Drep Atletico Madrid og fortsett � presse Real Madrid p� toppen av listen.F�r denne kampanjen hadde Girona 8 seire og 2 uavgjorte p� 10 La Liga-kamper. Deres siste tap g�r tilbake til 8. runde av La Liga 1. oktober, da de tapte 0-3 hjemme mot Real Madrid. Selv om Atletico Madrid ogs� er i god form, hadde de kun 2 seire, 1 uavgjort og 2 tap p� 5 La Liga-kamper i desember, og etterlot et 7-poengs gap med Girona.I dette slaget satte begge sider ut hovedstyrkene sine. P� bare 2 minutter fikk Girona en dr�mmestart.Valeri Fernandez �pnet scoringen med et skudd utenfor 16-meteren, og hjalp hjemmelaget til � lede 1-0. Atletico reagerte imidlertid raskt.I det 14. minutt headet Griezmann ballen og Morata scoret et lavt skudd fra h�yre side av 16-meteren for � utligne. Senere scoret Girona ytterligere to m�l fra Savio og Blind for � utvide stillingen til 3-1. I det 44. minutt mottok Morata en pasning fra DePaul og gikk inn i 16-meteren, han dukket rolig forsvarsspilleren og scoret deretter med et skudd. I f�rste omgang l� Atletico Madrid under 2-3 p� bortebane.
I andre omgang var Morata fortsatt i utmerket form. I det 54. minutt sendte DePaul et gjennomspill, Fotballdrakt Barn Inter Miami og Morata scoret hattrick fra h�yre side av sekstenmeteren.De to lagene returnerte til samme startlinje 3-3. Dessverre, i det 89. minutt av kampen, erstattet Simeone de to spissene Morata og Griezmann. Bare 2 minutter senere presset Ivan Martin m�let for � hjelpe Girona. Til slutt vant vi 4-3. Moratas hattrick viste seg ogs� � v�re forgjeves.I dette spillet spilte Morata 89 minutter, tok 6 skudd og 4 skudd p� m�l og scoret 3 m�l, og alle 3 luftduellene var vellykkede. Dataene ovenfor er de h�yeste i spillet. I tillegg gjorde han ogs� 2 gjennombrudd, 1 tyveri og 2 klareringer, vant 5 av 8 bakkedueller og for�rsaket 3 fouls. Etter kampen scoret Morata 9,0 poeng. Det kan sies at det er velfortjent.Den 28 �r gamle Phillips vil slutte seg til Manchester City sommeren 2022 for en overgangssum p� 45 millioner pund. Guardiola h�per at han vil bli Rodris rotasjon og til og med starte sammen med sistnevnte. Skader og manglende tilpasningsevne til hans taktiske stil hindret imidlertid Phillips i � skille seg ut. Selv om han nektet � forlate laget i fjor sommer, var han fast bestemt p� � bli i Manchester City og fortsette � bevise seg, og ble rost av Guardiola for dette. Phillips har imidlertid fortsatt ikke mange muligheter denne sesongen. Dataene for ett m�l p� 10 kamper er ogs� dystre nok. Hvis han �nsker � lykkes med � delta i Europacupen til sommeren, er Phillips eneste mulighet � forlate laget.
Det er synd at Morata i en s� utmerket kamp fortsatt ikke kunne lede Atletico Madrid til seier. Girona tok 17 skudd og scoret 4 m�l p� 9 av dem, noe som gjorde hattricket hans ubrukelig. Etter denne kampanjen scoret La Liga dark horse 46 m�l i 19 runder av La Liga, https://www.billigefotball2024.com,og ble La Liga-laget med flest m�l denne sesongen. Disse dataene, som ser p� de fem store europeiske ligaene, er nest etter Bundesliga-leder Bayerns 49 m�l, og er p� niv� med Bundesliga-leder Leverkusen. Atletico Madrids tap for dem var faktisk ikke urettferdig i det hele tatt.I tidligere rykter var Phillips mer knyttet til Juventus og Newcastle, hvor f�rstnevnte kun �nsket et l�n og krevde at Manchester City skulle b�re mesteparten av l�nnen hans. Newcastle mangler ikke penger, men Manchester Citys prisantydning p� 5 millioner pund i l�negebyr 40 millioner pund i utkj�p hindrer dem ogs� i � ta en avgj�relse umiddelbart. Imidlertid er dette bel�pet ingenting for Paris. Hvis Enrique nikker, vil Ligue 1-magnatene med glede bringe England tilbake til Parc des Princes i Paris.
Times Viewed: 7Bookmark and Share
0 responses have been posted to this journal entry. Post Your Response!