Hi everyone! We're hard at work trying to keep our community clean, so if you see any spam, please report it here and we'll review ASAP!  Thanks a million!
9,296 Users Online
  • 640,129,772 Downloads
  • 1,696,349 Wallpapers
  • 1,565,068 Members
  • 12,971,712 Votes
  • 5,965,287 Favorites

goedkoopnk
Login to Become a Fan
 
ProfileWallpapers (0)Favorites (0)Journal (1)DiscussionContact Member
Journal for goedkoopnkJournal for goedkoopnk
Apr
15
Monkey
Nike is een meester in het maken van iconische modellen en het introduceren van nieuwe innovaties. Hoe vaak onopgemerkt ook, is het vermogen van goedkoop nike air force 1 de in Oregon gevestigde sportkledinggigant om geschiedenis en technologie te combineren.
Het is een trend van de Swoosh om zijn klassieke silhouetten bij te werken met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van sneaker en schoendemping. De Air Max-franchise is getuige geweest van vele hybriden en combinaties die de verbeelding van miljoenen sneakerheads over de hele wereld hebben geprikkeld.
Vandaag, met de komst van de release van de Air Force 1 React, blikt Capital terug op enkele van de meest memorabele Air Force 1-iteraties die je via onze winkels hebt genoten.
Je vraagt ​​je misschien af ​​waar de ’07 voor staat voor ieders favoriete paar Air Force 1\'s. In 2007 vierde Nike het 25-jarig jubileum van de alomtegenwoordige sneaker en besloot om de oorspronkelijke vorm van de Air Force 1 van vroeger terug te brengen.
Tegenwoordig is de Air Force 1 \'07 de populairste iteratie van de sneaker. De drievoudige witte en volledig zwarte versies zijn de bestsellers en must-haves in elke sneakerrotatie.
De Air Force 1 \'07 heeft ook gediend als canvas voor de meeste leuke kleurstellingen waar de Air Force 1 tegenwoordig op uitkomt. Hoewel oorspronkelijk ontworpen voor mannen, is de Air Force 1 door vrouwelijke sneakerheads over de hele wereld geadopteerd. Het universele ontwerp maakt het een geweldige look voor zowel mannen replica nike air max Nederland als vrouwen.
Advertisement
Recent Entries

Recently Spotted Members


No members found. Be the first.