Hi everyone! We're hard at work trying to keep our community clean, so if you see any spam, please report it here and we'll review ASAP!  Thanks a million!
12,270 Users Online
  • 640,129,772 Downloads
  • 1,696,349 Wallpapers
  • 1,565,068 Members
  • 12,971,712 Votes
  • 5,965,287 Favorites
astrolog007
astrolog007
Login to Become a Fan
 
ProfileWallpapers (1,412)Favorites (3,540)Journal (85)DiscussionContact Member
Journal for astrolog007Journal for astrolog007
May
20
Sad
Bioritmurile cerebrale umane sunt corelate, de milenii, la vibratiile naturale ale planetei noastre. Orice modificare a frecventei Schumann determina dezorganizarea functionalitatii organismelor vii, pana la nivel celular.

Perceperea subiectiva a spatiului si a timpului este importanta pentru organismele vii evoluate. De exemplu, statura noastra subiectiva poate fi perceputa in doua moduri diferite. Daca ne apropiem de un plan orizontal, situat mai jos de linia privirii noastre – de pilda, chiuveta din bucatarie sau cada din baie – si ne impunem sa o privim de la „inaltime”, vom avea senzatia ca suntem mai inalti decat stiam. Daca o privim de „aproape”, vom constata ca suntem mai scunzi. Repetand acest exercitiu, riscam sa pierdem controlul asupra spatiului in planul vertical.

Important pentru viata unei fiinte nu este timpul calendaristic, ci modul individual in care percepe trecerea timpului, cu simturile sale. Omul poate neutraliza efectul psihic indus de accelerarea frecventei Schumann, astfel incat sa traiasca subiectiv ziua de 24 ore, intr-un interval de timp echivalent cu doua pana la 28 zile calendaristice. Exista o metoda verificata din punct de vedere experimental, de realizare a extensiei subiective a timpului. Dar trebuie sa ne gandim bine, daca dorim acest lucru. Pe langa factorul benefic de prelungire a vietii, apar efecte nedorite.
In cazul imbolnavirii de o boala grea sau a altor imprejurari nefavorabile, extensia timpului devine greu de suportat.

Secolul al XX-lea a fost secolul marilor realizari tehnico-stiintifice. Secolul al XXI-lea, dupa cum spun oamenii de stiinta lucizi, trebuie sa fie secolul dezvoltarii psihismului uman – capitol pe care omul l-a neglijat nepermis de mult. Iar aceasta scapare are implicatii profund negative, la nivelul intregii specii homo sapiens. Comparativ cu lumea animala si vegetala, omul si-a pierdut insusirile extrasenzoriale fundamentale, care erau o garantie de supravietuire pe planeta noastra, framantata de fenomenologii telurice si de alta natura.

Potrivit concluziilor exprimate de geofizicieni, geologi, vulcanologi, cosmologi, ne asteapta fenomene telurice, meteorologice si cosmice incomparabil mai intense de cat cele care loc in prezent. Apare, in acest context, simptomatica hotararea a peste 70 de miliardari americani de a dona jumatate din averea lor – unii chiar in proportie de 95% – in scopuri de binefacere. Nu ne ramane decat sa credem ca miliardarii americani au intrat deja in posesia unor informatii ferme, relativ la ce ne asteapta in viitorul apropiat.
Times Viewed: 253Bookmark and Share
0 responses have been posted to this journal entry. Post Your Response!
Advertisement
Previous Journal Entry
Next Journal Entry

Recently Spotted Members


No members found. Be the first.